arrangementen

Introductie-les

Bij Supverhuur Harderwijk kunnen wij de beginselen van het suppen jou bijbrengen. Na een korte uitleg op de kant zal de SUP-les verdergaan op het water. Eenmaal op het water zal je snel vooruitgang maken en merken dat je steeds meer ontspannen op het board staat. De SUP-les bij Supverhuur Harderwijk kan worden gezien als een ontspannen activiteit of juist als een intensieve workout! Onze enthousiaste instructeurs zullen ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de SUP-les.

De SUP-les duurt 1 uur en een kwartier. In de eerste 45 minuten brengt onze instructeur je alle kneepjes bij van het suppen. Wanneer je het suppen onder controle hebt, kunnen de laatste 30 minuten gebruikt worden om vrij te suppen door het prachtige Harderwijk. 

De kosten voor de SUP-les(1:15 uur) bedragen 25,- per persoon met een maximaal aantal personen van 10 per SUP-les. 

Interesse? Je kan ons bereiken via info@supverhuurharderwijk.com 

Strippenkaart

Dit jaar is het assortiment van Supverhuur Harderwijk uitgebreid met de strippenkaart. Heerlijk suppen in Harderwijk op de momenten dat het jou uitkomt. 

Acht blokken suppen bij Supverhuur Harderwijk voor 95,-. 

De strippenkaart is persoonsgebonden. De eigenaar van de strippenkaart heeft het recht om 1 persoon extra mee te nemen per bezoek. 

Interesse in onze strippenkaart?

Mail, bel of kom gezellig even langs!

 

XXL SUP (Familie sup)

Deze mega sup is perfect om lekker met je vrienden het water op te gaan. Natuurlijk is deze familie sup ook ideaal voor kinderfeestjes en gezinnen. Deze grote sup is geschikt voor maximaal 8 personen.

Bij deze mega sup kunt u ervoor kiezen om zelf het water op te gaan of met één van onze ervaren instructeurs. Wilt u kiezen voor het laatste neem dan even contact met ons op.

Reserveren kan hier onder: